Donderdag 4 februari waren we te gast bij Sikkens in Zoetermeer. Het team van Sikkens, bestaande uit Jaco Kraijenoord & Vestigingsleider Joop, bood ons een heerlijke kop koffie aan en wat lekkers. Al snel stroomden er enkele vakgenoten binnen. De avond begon wat later dan gepland maar dat mocht de sfeer niet drukken.

Deze avond werd uitgebreid stilgestaan bij het assortiment van Hercuseal. Het betreft een zeer diverse productlijn van kitten die speciaal getest zijn met de verschillende verfproducten van leverancier Sikkens. Hercuseal wordt geproduceerd door de firma Den Braven met hun hoofdkantoor in Oosterhout en daarnaast diverse nevenvestigingen in de vorm van kleine en wat grotere fabrieken. Een OerHollands bedrijf waar we trots op mogen zijn. De presentatie werd gehouden door Patrick Lamberts.

De vele toepassingen van de kitten en het belang van de juiste kit op de juiste ondergrond werd ons zeer duidelijk uitgelegd. Bij sommige opmerkingen werd het publiek aan het denken gezet over eigen praktijksituaties: ‘hoe heb ik dat toen ook alweer aangepakt? misschien had ik dat met deze kennis toch anders kunnen doen.’

Uiteindelijk werd er nog een nieuw product van Hercuseal gedemonstreerd en mochten de vakgenoten het zelf ook een keer proberen. het ging om een stopverf vervangend product. Na deze demo werd er nog een lekker frisdrankje gedronken en vertrokken de vakgenoten weer naar huis. Wij danken Sikkens op deze weg nogmaals voor de gastvrijheid.

Voor foto’s van de avond verwijs ik naar het fotoalbum: http://www.scszuidholland.nl/4-februari-2016-sikkens-kitten/
We zien u graag weer op de volgende avond.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *