Afgelopen woensdag vond de tweede avond bij Sikkens plaats voor alle geïnteresseerde SCS Zuid-Holland leden.
In het Sikkens Service Center in de Spaanse Polder (Rotterdam) werden de leden hartelijk welkom geheten met een hapje en drankje.
Na de diverse versnaperingen werden de aanwezigen op de hoogte gesteld van de vele muurverven die Sikkens in het assortiment heeft en de mogelijkheden die deze met zich meebrengen, van dispersieverven tot siloxaanverven. Ook werden de schrobvastheid, isolatie en dampdoorlating van diverse muurverven besproken.
Kennis van de verschillende mogelijkheden die muurverven met zich meebrengen resulteren immers in betere oplossingen en nog meer vakmanschap.

Na de opgedane kennis over muurverven is het natuurlijk ook van belang te weten hoe dit het beste aan te brengen is. Speciaal voor deze avond werd er een demo gegeven door Graco. De Graco-spuitapparaten zijn namelijk ideaal te gebruiken in combinatie met de Sikkens-muurverven. Na een duidelijke uitleg en demonstratie mochten de aanwezigen zelf aan de slag met de Graco-apparatuur. En hier werd gretig gebruik van gemaakt.

Kortom; een succesvolle en gezellige avond bij Sikkens.
Zorg dat u er volgende keer weer bent!

Aan de slag met Graco-apparatuur

Aan de slag met Graco-apparatuur

DSC08682

Heldere uitleg en tips over de Graco-spuitapparaten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgende bijeenkomst:
Dinsdag 8 maart, 19.00 uur: SPR Coatings “Kan 10 jaar garantie wel?”

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *